Onze mensen

Op ons kantoor werkt een team van enthousiaste mensen. Zij zorgen voor u en voor uw persoonlijke gegevens. Duidelijk, rustig en laagdrempelig. Dat is hoe wij zijn. Wij vinden het belangrijk om naar u te luisteren voordat we een advies geven. Wij vinden het prettig om met u in gesprek te zijn. Wij willen zo duidelijk mogelijk uitleggen wat voor u belangrijk is.

Dit is ons team:

dirk-jan.jpgDirk Jan Blok (Notaris)

Dirk Jan Blok is sinds juni 2000 notaris in Gouda. Na zijn studie Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkte hij bij CMS Derks Star Busmann in Utrecht en een tweetal notariskantoren in het Zuiden van het land. Vanaf 2000 bouwde hij het door hem opgerichte kantoor uit tot de gevestigde naam in Gouda die het nu is. Dirk Jan Blok is mediator, estate-planner en lid van de vereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN).


petra.jpgPetra Erkens (Oud-notaris/kandidaat-notaris/partner)

Na afronding van haar studies Nederlands- en Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden is Petra Erkens in 1993 in dienst getreden als kandidaat-notaris bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht. Hier doorliep zij alle klassieke notariële rechtsgebieden (vastgoed, familie- en ondernemingsrecht) om vervolgens in 2003 als notaris leiding te geven aan de sectie Vastgoed Notariaat. In het voorjaar van 2010 maakte zij de overstap naar Dirk Jan Blok Notaris. Een belangrijk onderdeel van de praktijk van Petra Erkens richt zich op advisering aan en notariële begeleiding van rechtspersonen, zoals het oprichten van rechtspersonen, het opstellen van statuten, fusies en splitsingen. Voorts beschikt zij over een zeer ruime ervaring in executieveilingen.


wilma.jpgWilma Stouthart (Kandidaat-notaris)

Wilma Stouthart is sinds 1990 als kandidaat-notaris werkzaam en vanaf 2005 bij Dirk Jan Blok Notaris.
Zij studeerde Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden, welke studie zij in 1989 afrondde. De praktijk van Wilma concentreert zich met name op het ondernemings- en rechtspersonenrecht. Haar ervaring deed zij respectievelijk op bij CMS Derks Star Busmann te Utrecht en Van der Deijl Netwerk Notarissen in Amersfoort.

 

mariet.jpgMariët van Wijngaarden (Notarieel Medewerkster)

Na afronding van haar opleiding is Mariët sinds 1978 werkzaam in het notariaat. In al die jaren heeft zij inmiddels heel wat werkervaring en notariële kennis opgedaan. De eerste jaren op een kantoor in Waddinxveen en daarna in Schoonhoven. Sinds 1 december 2014 is zij begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris en houdt zich met name bezig met het opstellen van akten voor de vastgoed- en familiepraktijk en alle daarmee verband houdende werkzaamheden.


laura.jpg

Laura Tabben (Notarieel Medewerkster)

Laura heeft na het behalen van haar MBO koks diploma besloten een hele andere richting in te slaan. Sinds 2005 is zij werkzaam op ons kantoor. De afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van onroerend goed en familierecht.

 

 

jose.jpgJosé den Haag (Notarieel Medewerkster)

Na het behalen van haar HAVO diploma heeft zij verkort de MBO opleiding Marketing en Communicatie gevolgd en is in 2010 afgestudeerd. In september 2010 is José begonnen bij Dirk Jan Blok Notaris. Zij houdt zich onder andere bezig met het beantwoorden van de telefoon, correspondentie, dossiers aanleggen en ontvangst van cliënten.

 

 

 

Dirk Jan Blok Notaris   •   Telefoon: 0182 - 67 00 28   •   E-mail: info@dirkjanbloknotaris.nl   •   Privacyverklaring